Ljuva ting!

image11
Hittade en tävling inne på Englas blogg, älskar skålar och andra förvaringsartiklar, så plockade ihop lite fina saker under 500 lappen. Skulle vara kul att ha en liknande webbutik som denna, är ju bara lite att fixa innan man sätter igång. Men så småningom kanske!?

Webbutiken heter såklart Ljuva ting :)


Lyxhelg!

När man har en liten så känns det mesta utanför vardagen lyxigt!! Jag verkligen njuter av allt... Förr vart jag uttråkad utav att shoppa och såg nog inte särskilt mycket glädje i saker och ting. Min prins har verkligen gjort mitt liv bättre på alla sätt och vis!! 
Jag undrar hur det kommer att bli när man får flera barn. Det lär väl vara svårt att få tag på barnvakt då kan jag tänka mig och hur trött kommer man inte att vara på vardagarna, när man fått två barn i säng... eller ja om det blir tre barn. Var inte många veckor sedan som jag önskade mig ett helt fotbollslag, men börjar känna mig aningen tveksam till det.
Även om jag älskar min prins så tycker jag också om min egentid, något som lär minska rejält för varje barn vi skaffar. Tycker faktiskt det är märkligt hur folk kan ställa den eviga frågan "När är det dags för er att skaffa barn!?" Som om det vore den enklaste saken i världen. Hela ens liv förändras ju, och det kanske inte är meningen att precis alla ska skaffa barn till världen!
- Ber verkligen om ursäkt ifall jag i mitt ovetande förflutna ställt denna korkade fråga!!
image8
I helgen fick vi njuta ordentligt med shopping, middag och teater. Allt var perfekt!!


Tankini för mamma magen

image7
Känner för att dölja min mage även i år från alla fina tigerränder, fick hem den här idag och den är så fin!! Älskar färgerna och så satt den otroligt bra också. Kom med posten från Ellos.

God och enkel quorngryta

  1. Fräs svamp och lök.
  2. Tillsätt quornbitar, skivad purjolök, tärnade tomater (2st) och matlagningsgrädde. Pressa i 2 vitlöksklyftor och smula i 1 köttbuljongtärning. Hade även i några matskedar pesto. Koka i ca 5-10 min.
  3. Servera med ris (pasta blir säkert också bra).

Lillprinsen och älsklingen tyckte om det. Ända tills jag berättade att det var quornbitar då blev det ingen mer påfyllning för älskling :P


Kan själv!

Min förr så lugna lilla prins har nu blivit en bestämd kille. Han svälter hellre än att bli matad!! Funkar inte heller med barnmaten, nu ska det vara allt som jag äter. Imorse blev det fil och flingor som han åt själv med sked.
Undra om det bara är första barnet man blir så löjligt lycklig över, så fort han lär sig ngt nytt!? Kommer jag sitta och ta hundratals med bilder även på hans framtida syskon? Min dator lär krascha tillslut av alla bilder. Vet knappt vad jag ska göra med alla. På ett år lär det vara över 1000 bilder, nästan lite skrämmande. När jag var liten var det ju 36 bilders rullar. Vilka framsteg!
image6
Älskade prinsen...


Flitiga Lisa

Började att plantera lite i helgen med mina icke gröna fingrar. Men det ser ju så vackert ut, älskar vita och rosa blommor och hinkarna vi köpte föll jag för direkt!!
Dock kanske det inte var så smart att plantera nu när det är kallt på kvällarna igen! De ser ju inte alltför pigga ut mina små flitiga Lisor hmm...
image5


Vikten av att hålla vikten...

Jaaa jag var ju så himlans duktig som fick ett sånt ryck i början av året att gå med i viktklubben. Sedan var jag otroligt målinriktad i några månader. Vikten rasade och det kändes inte ens att jag ansträngde mig! 12 otroliga kilon gick jag ner på 2½ månad. Hur bra är inte det!?
Problemet är bara att hålla vikten. För när det väl sätter igång att gå upp igen så går det snabbt... Varför är det så mycket svårare att hålla sig ifrån småätandet på sommaren? Borde väl egentligen vara tvärtom, på hösten/vintern borde vi nordbor vara så deprimerade att vi sätter i oss ett och annat!
Men hur mycket nu än mina byxor börjar strama, så SKA man ju faktiskt få unna sig; godis, nötter, rödvin, glass, feta såser... för det är ju trots allt lördag!!... Hrmm
image4
Ska sätta upp den här bilden på kylskåpet så kanske jag blir taggad igen!


Gnälligt värre!

Tänder och öroninflammation på en liten 1-åring, är ingen höjdar lördag! Speciellt inte när pappan befann sig på tävling... Gnäll kan verkligen få även den bästa mamman, att längta bort för en stund!! Massa drömmar om drinkar och annat trams som inte längre existerar i mitt liv, hann flyga igenom mitt huvud idag. Men i brist på annat sitter jag nu här med ett glas rödvin, funkar bra det också!
image2

Titanic



3 delar Sauza Tequila
2 delar Sourz Red Berry
1 del Cointreau

Skaka och häll upp i ett cocktailglas fyllt med krossad is
Toppa med Sprite eller soda.

Recept från: Cocktailguiden


RSS 2.0